Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜέρη μηχανών εγγράφου

Απομάκρυνσης νερού ασημένια φύλλων αλουμινίου ζωή υπηρεσιών κιβωτίων μακριά με τον πίνακα και το πλαίσιο προσώπου

Είμαι Online Chat Now

Απομάκρυνσης νερού ασημένια φύλλων αλουμινίου ζωή υπηρεσιών κιβωτίων μακριά με τον πίνακα και το πλαίσιο προσώπου

Dewatering Silver Foil Box Long Service Life With Face Board And Frame
Dewatering Silver Foil Box Long Service Life With Face Board And Frame Dewatering Silver Foil Box Long Service Life With Face Board And Frame Dewatering Silver Foil Box Long Service Life With Face Board And Frame

Μεγάλες Εικόνας :  Απομάκρυνσης νερού ασημένια φύλλων αλουμινίου ζωή υπηρεσιών κιβωτίων μακριά με τον πίνακα και το πλαίσιο προσώπου

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: POLARISE
Πιστοποίηση: CHINA LIGHT INDUSTRY STANDARD
Αριθμό μοντέλου: ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1set
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 15 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υψηλό φως:

paper cup machine parts

,

paper plate making machine parts

Το κεραμικό κιβώτιο φύλλων αλουμινίου faceboard σωμάτων ανοξείδωτου χρησιμοποίησε για την απομάκρυνση νερού

 

Το κιβώτιο φύλλων αλουμινίου αποτελείται από τον πίνακα και το πλαίσιο προσώπου, και διαιρείται σε ενιαίος-σελίδα, διπλός-σελίδα και multi-page κιβώτια φύλλων αλουμινίου.

1. πίνακας προσώπου: Μακρύς πίνακας λουρίδων με τη γωνία τσουγκρανών, την οριζόντια επιφάνεια υποστήριξης και την οπίσθια γωνία κλίσης. Το κατώτατο σημείο γίνεται στις διάφορες μορφές γλωσσών και αυλακιού για να ταιριάξει με το υποστήριγμα σύνδεσης.

Ο πίνακας προσώπου απαιτεί έναν χαμηλό συντελεστή της τριβής και είναι wear-resistant. Τα συνήθως χρησιμοποιημένα υλικά είναι high-molecular πολυαιθυλένιο, ενθεμένες κεραμικές λουρίδες, και όλος-κεραμικές λεπίδες.

Το πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας έχει μια ζωή περίπου 3 μηνών, χαμηλή τιμή, μπορεί να ξαναλεθεί τρεις φορές, και χρησιμοποιείται μόνο για τις αργόστροφες μηχανές εγγράφου

Η ζωή υπηρεσιών της κεραμικής μπορεί να φθάσει σε αρκετά έτη, και ο συντελεστής τριβής σε χαρτί που κάνει το καλώδιο είναι μικρός, και είναι εύκολο να κρατήσει καθαρός. Αν και το κόστος είναι υψηλό και η δυσκολία επεξεργασίας είναι μεγάλη, χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο.

2.Frame: Είναι μια δομή κιβωτίων ανοξείδωτου, η οποία απαιτεί την υψηλή ακαμψία και τη μικρή παραμόρφωση. Τα υποστηρίγματα και στις δύο άκρες μπορούν να ρυθμιστούν μπρος-πίσω και πάνω-κάτω.

3. Απομακρύνοντας το νερό μηχανισμός και χαρακτηριστικά του κιβωτίου φύλλων αλουμινίου:

3.1 μηχανισμός αφυδάτωσης: Το νερό που συνδέεται κάτω από το δίχτυ ξύνεται αρχικά μακριά από τη γωνία αιχμής. Όταν το καλώδιο γλιστρά πέρα από το οριζόντιο επίπεδο στο μέτωπο του τεμαχίζοντας πίνακα, διαμορφώνει ένα wedge-shaped διάστημα με την κεκλιμένη επιφάνεια στο οπίσθιο τμήμα. Λόγω της σχετικής μετακίνησης των δύο αεροπλάνων που χωρίζουν βαθμιαία, και από την προσκόλληση του νερού, η αρνητική πίεση παράγεται στο wedge-shaped διάστημα, με αυτόν τον τρόπο επιταχύνοντας τη διαδικασία αφυδάτωσης. Το απελευθερωμένο νερό ενέμεινε στην κατώτατη επιφάνεια του καλωδίου και ωθήθηκε στον επόμενο τεμαχίζοντας πίνακα, που ξύνει μακριά την αιχμή του επόμενου τεμαχίζοντας πίνακα.

3.2 χαρακτηριστικά απομάκρυνσης νερού: Δεδομένου ότι η επίδραση απομάκρυνσης νερού της λεπίδας κιβωτίων φύλλων αλουμινίου είναι σχετικά ήπια, η λεπίδα ψηκτρών χρησιμοποιείται συχνά για την αφυδάτωση στη μηχανή μεγάλου εγγράφου καθαρή για να μειώσει την απώλεια υλικού πληρώσεως και λάστιχου ινών, και να βελτιώσει ομοιομορφία του φύλλου εγγράφου.

4. Διάφορα προβλήματα στο σχέδιο και τη χρήση των λεπίδων ψηκτρών:

Η μορφή και το μέγεθος της λεπίδας ψηκτρών έχουν έναν σημαντικό αντίκτυπο στην απόδοση, έτσι υπάρχουν υψηλότερες απαιτήσεις από την άποψη του σχεδίου και της κατασκευής.

4,1 αριθμός λεπίδων: οι ψήκτρες ενιαίος-φύλλων είναι κατάλληλες και εύκαμπτες, αλλά το κόστος είναι υψηλό, και η ακαμψία του πλαισίου είναι φτωχή, έτσι χρησιμοποιούνται σπάνια οι ψήκτρες δύο-φύλλων ή τρεις-φύλλων με το μεγαλύτερο διάστημα χρησιμοποιούνται συνήθως στο υγρότερο τέλος. Διάστημα 4-6 ψήκτρες λεπίδων χρησιμοποιούνται σε άλλα μέρη, το οποίο έχει την καλή ακαμψία και το χαμηλότερο κόστος.

4.2 πλάτος της λεπίδας ψηκτρών: Η επιλογή του πλάτους της λεπίδας ψηκτρών πρέπει κυρίως να εξεταστεί από τον έλεγχο του βαθμού διαταραχής του πηλού στο δίχτυ από τη λεπίδα ψηκτρών. Η στενή ψήκτρα έχει τη μεγάλη ευελιξία και έχει μια μεγάλη διαταραχή στον πολτό. Η ευρεία ψήκτρα μειώνει την αφυδάτωση, η οποία βοηθά να βελτιώσει τη διατήρηση των λεπτών ουσιών στον Ιστό εγγράφου, αλλά η κατανάλωση ισχύος είναι μεγάλη. Γενικά, μια 50 χιλ. ευρεία λεπίδα ψηκτρών επιλέγεται, που μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις ακαμψίας, αλλά και έχει την ικανοποιητικές ικανότητα απομάκρυνσης νερού και την απόδοση διαταραχής πηλού, και η κατανάλωση ισχύος είναι μικρή.

4.3 η κλίση της λεπίδας ψηκτρών: Κατά γενική ομολογία, η αφυδάτωση των αυξήσεων λεπίδων ψηκτρών σε μια ορισμένη μέγιστη αξία με την αύξηση της γωνίας κλίσης λεπίδων. Όταν η γωνία κλίσης συνεχίζει να αυξάνεται, η ικανότητα αφυδάτωσης της τεμαχίζοντας λεπίδας μειώνεται γρήγορα. Ως συνήθως, η γωνία της κεκλιμένης επιφάνειας είναι μεταξύ 1-5 °. Επιλέξτε μια μεγάλη αξία για τη μέγιστη γωνία κλίσης με υψηλή ταχύτητα (αλλαγή μέσα σε 1-5 βαθμούς) επιλέξτε μια μικρή αξία για τη μέγιστη γωνία κλίσης σε αργόστροφο (αλλαγή μέσα σε 2-3 βαθμούς). Όταν η ταχύτητα οχημάτων είναι χαμηλή, η γωνία της αφυδάτωσης μειώνεται όταν η γωνία είναι πάρα πολύ μεγάλη. Η επιλογή των πινάκων με τις διαφορετικές γωνίες κλίσης πρέπει να χρησιμοποιηθεί στα διαφορετικά μέρη του διχτυού. Κατά γενική ομολογία, ένας μικρός-κλιμένος τεμαχίζοντας πίνακας πρέπει να χρησιμοποιηθεί στην περιοχή σχηματοποίησης, δηλ., το υγρό τέλος της οθόνης, για να ελέγξει την αφυδάτωση και να μειώσει τη διαταραχή στον πηλό. Στο ξηρό τέλος της καθαρής περίπτωσης, η κλίση της λεπίδας ψηκτρών πρέπει να αυξηθεί για να ενισχύσει την αφυδάτωση και τη διαταραχή.

4.4 η απόσταση μεταξύ των λεπίδων ψηκτρών: Η απόσταση μεταξύ των λεπίδων έχει επιπτώσεις άμεσα στην αποδοτικότητα αφυδάτωσης. Κατά γενική ομολογία, στο υγρό τέλος της καθαρής περίπτωσης, εάν το διάστημα μεταξύ των φύλλων αυξάνεται κατάλληλα, το ποσό αφυδάτωσης ενός ενιαίου φύλλου θα αυξηθεί, και το φαινόμενο του πολτού που πηδά θα μειωθεί. Στο ξηρό τέλος της περίπτωσης πλέγματος, που κονταίνει η πίσσα των φύλλων βοηθά να ενισχύσει την αφυδάτωση. Μπορεί να αποτρέψει το αποσυνδεμένο στρώμα νερού από να απορροφηθεί πίσω στον Ιστό εγγράφου πάλι, που έχει επιπτώσεις στην επίδραση απομάκρυνσης νερού της ψήκτρας.

4.5 μπροστινή γωνία της λεπίδας ψηκτρών: γενικά μεταξύ 30-45 °, το οποίο συσχετίζεται με την ταχύτητα οχημάτων. Μια μεγάλη μπροστινή γωνία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αργόστροφο. Γενικά, μια γωνία 30 ° χρησιμοποιείται όταν η ταχύτητα είναι υψηλότερη από 400 μ/λεπτά κρατά την αιχμή των λεπίδων κατ' ευθείαν, η οποία είναι επιρρεπείς σε ατέλειες και συγκέντρωση. Πάρα πολύ νερό που ξύνεται θα προκαλέσει ελάχιστα τη διαταραχή στο στρώμα πολτού, το οποίο θα είναι καταστρεπτικό στην ομοιομορφία πάρα πολύ μεγάλη προηγούμενη γωνία: το νερό μικρού ποσού που ξύνεται μακριά από την αιχμή θα προκαλέσει πάρα πολλή διαταραχή στις ίνες, η οποία δεν είναι καλή για evenness.

4.6 η γεωμετρική ακρίβεια της λεπίδας ψηκτρών πρέπει να είναι υψηλή: το πιό ευαίσθητο διάστημα για την αλλαγή του ποσού απομάκρυνσης νερού της λεπίδας ψηκτρών είναι 15-25 °, το οποίο είναι μέσα στη συνήθως χρησιμοποιημένη σειρά γωνίας κλίσης, η οποία απαιτεί ότι η συντήρηση και η εγκατάσταση του τεμαχίζοντας πιάτου πρέπει να είναι σχετικά υψηλή ακρίβεια

 

Απομάκρυνσης νερού ασημένια φύλλων αλουμινίου ζωή υπηρεσιών κιβωτίων μακριά με τον πίνακα και το πλαίσιο προσώπου 0Απομάκρυνσης νερού ασημένια φύλλων αλουμινίου ζωή υπηρεσιών κιβωτίων μακριά με τον πίνακα και το πλαίσιο προσώπου 1

 

Στοιχεία επικοινωνίας
POLARIS PULP AND PAPER MAKING PARTS CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα