Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΟθόνη πίεσης

Μακράς διαρκείας εύκολη συντήρηση οθόνης πίεσης για τη λεπτή προσέγγιση πολτού

Είμαι Online Chat Now

Μακράς διαρκείας εύκολη συντήρηση οθόνης πίεσης για τη λεπτή προσέγγιση πολτού

Long Life Pressure Screen Easy Maintenance For The Fine Pulp Approaching
Long Life Pressure Screen Easy Maintenance For The Fine Pulp Approaching Long Life Pressure Screen Easy Maintenance For The Fine Pulp Approaching Long Life Pressure Screen Easy Maintenance For The Fine Pulp Approaching

Μεγάλες Εικόνας :  Μακράς διαρκείας εύκολη συντήρηση οθόνης πίεσης για τη λεπτή προσέγγιση πολτού

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: POLARIS
Πιστοποίηση: CHINA LIGHT INDUSTRY STANDARD
Αριθμό μοντέλου: ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1set
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ
Χρόνος παράδοσης: 20 ΗΜΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Περιοχή οθόνης: 0.6-3m2 Υλικό: Ανοξείδωτο
Συνέπεια πολτού: 0,5% Τύπος: εξοπλισμός διαλογής
Αυτοματοποιημένος: αριθ. Όρος: Νέος
Υψηλό φως:

pressure screen basket

,

wedge wire basket

4. Energy-efficient επάνω στην οθόνη πίεσης καλωδίων που χρησιμοποιείται για τη λεπτή προσέγγιση πολτού

 

Ο πολτός εισάγει το σώμα κόσκινων κατά μήκος της κατεύθυνσης εφαπτομένης από τον κολπίσκο πολτού στο ανώτερο μέρος του σώματος κόσκινων, και περιστρέφεται έξω από το τύμπανο κόσκινων. Λόγω της μεγάλης περιστροφής των στροφέων στο κόσκινο, backflow του πολτού επιταχύνεται. Όταν ο πολτός εισάγει το εσωτερικό του τυμπάνου κόσκινων μέσω του κόσκινου κάτω από την επίδραση της κεντρομόλου δύναμης, μερικές βαριές ακαθαρσίες κινούνται στην αντίθετη κατεύθυνση από τη φυγοκεντρική δύναμη, η οποία είναι χωρισμένη από την ίνα και τη βαριά κίνηση ακαθαρσιών κάτω από τον τοίχο οθόνης στην έξοδο εντοιχιζόμενων τμημάτων. Συγχρόνως, ο χονδροειδής πηλός που συνδέεται με το τύμπανο οθόνης καθαρίζεται από το σφυγμό αρνητικής πίεσης που παράγεται από τη μεγάλη περιστροφή του στροφέα, απο:τρέπω το τύμπανο οθόνης από το φράξιμο. Ο καλός πολτός ρέει κάτω μέσα στο τύμπανο κόσκινων και απαλλάσσεται από την καλή έξοδο πολτού στο χαμηλότερο όριο του τυμπάνου κόσκινων.

Τύπος Σκάω-1 Σκάω-2 Σκάω-3 Σκάω-4 Σκάω-5
Περιοχή οθόνης (τετρ.μέτρο) 0,5 1.2 2 3 4
Συνέπεια πολτού κολπίσκων (%) 0.5-3.5
Μέγεθος αυλακώσεων (χιλ.) 0.2-0.5
Ικανότητα (t/d) 10-40 20-90 30-130 50-250 300-690
Μέγεθος τρυπών κόσκινων (χιλ.) Φ1.4-Φ3.2
Ικανότητα (t/d) 15-70 30-130 45-150 70-300 480-980
Πίεση κολπίσκων (MPA) 0.1-0.25
Διαφορά πίεσης λειτουργίας (MPA) 0.01-0.03
Δύναμη μηχανών (KW) 22,37,45 45,75 75-110 90-160 160-280

(1) υψηλή αποδοτικότητα διαλογής: Επειδή ο πηλός εισάγει το κόσκινο με μια υψηλή εφαπτομένη και υπο:βάλλω στη φυγοκεντρική δύναμη, οι ίνες και οι χονδροειδείς ακαθαρσίες είναι χωρισμένες προτού να εισαγάγει ο πηλός το τύμπανο κόσκινων. Οι κατάλληλες ίνες στηρίζονται στη διαφορά πίεσης μεταξύ του κολπίσκου και της εξόδου του πολτού μέσω του τυμπάνου οθόνης. Συγχρόνως, τα μεγάλα περιστρεφόμενα πτερύγια διαδραματίζουν έναν ρόλο στον καθαρισμό του χάσματος επιφάνεια του τυμπάνου οθόνης. Επομένως, υπό τους ίδιους όρους της ίδιας δύναμης και της ίδιας περιοχής διαλογής, η οθόνη έχει την υψηλότερη αποτελεσματικότητα διαλογής και την καλύτερη ποιότητα πολτοποίησης από άλλους τύπους εξοπλισμών διαλογής.

(2) μακρά ζωή του τυμπάνου οθόνης: Καθώς ο πολτός εισάγει την οθόνη πίεσης, οι βαριές ακαθαρσίες του πολτού έχουν χωριστεί από τη φυγοκεντρικότητα, έτσι ο αντίκτυπος και η ένδυση των χονδροειδών ακαθαρσιών στο στροφέα και το τύμπανο οθόνης μειώνονται. Αυτό επεκτείνει τη ζωή του τυμπάνου οθόνης, ένα σημαντικό μέρος της οθόνης πίεσης.

(3) καμία απόφραξη κατά τη διάρκεια του πολτού κόσκινων: ο πολτός κοσκινίζεται ομοιόμορφα από πάνω προς τα κάτω, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία πυκνότητα. Οι ακαθαρσίες είναι πάντα μακριά μακρυά από το τύμπανο κόσκινων, έτσι το χάσμα τυμπάνων κόσκινων δεν είναι εύκολο να εμποδιστεί.

(4) μπορεί να αντικαταστήσει το κόσκινο χαμηλός-σφυγμού: Η δύναμη σφυγμού του καλού πολτού αυτής της μηχανής είναι χαμηλή, και ο καλός πολτός συνδέεται άμεσα με το Διαδίκτυο χωρίς διαταραχή.

(5) υψηλή ποιότητα πολτού: Το τύμπανο κόσκινων αυτής της μηχανής αποτελείται από τα παχιά πιάτα ανοξείδωτου ή συνδυάζεται με τις wedge-shaped ράβδους ανοξείδωτου. Ένα λεπτύτερο κόσκινο μπορεί να επιλεχτεί για να κάνει τις επιβλαβείς ακαθαρσίες στο υλικό πολτού (όπως οι διάφορες κόλλες), τη μίκα, το σημείο κεριών, την πλαστική ταινία, κ.λπ.). Λόγω της χρήσης μιας ζαρωμένης μορφής, αν και το χάσμα είναι μικρό, η παραγωγή δεν θα επηρεαστεί πολύ.

(6) εύκολη συντήρηση: Το μηχανικό σύστημα σφραγίδων του κύριου άξονα δεν είναι εύκολο να βλαφθεί, το οποίο μειώνει το φορτίο συντήρησης.

 

Μακράς διαρκείας εύκολη συντήρηση οθόνης πίεσης για τη λεπτή προσέγγιση πολτού 0

Στοιχεία επικοινωνίας
POLARIS PULP AND PAPER MAKING PARTS CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα