Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΛεπίδα τεμνουσών μηχανών εγγράφου

Μηχανικές προσαρμοσμένες λεπίδες μηχανών εγγράφου 60HRC

Είμαι Online Chat Now

Μηχανικές προσαρμοσμένες λεπίδες μηχανών εγγράφου 60HRC

Mechanical Customized 60HRC Paper Machine Blades
Mechanical Customized 60HRC Paper Machine Blades Mechanical Customized 60HRC Paper Machine Blades Mechanical Customized 60HRC Paper Machine Blades

Μεγάλες Εικόνας :  Μηχανικές προσαρμοσμένες λεπίδες μηχανών εγγράφου 60HRC

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: POLARIS
Πιστοποίηση: CHINA LIGHT INDUSTRY STANDARD
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμοσμένος

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 PC
Συσκευασία λεπτομέρειες: STANDARAD ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ
Χρόνος παράδοσης: 7-10 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: SKD11/HSS Μήκος: Προσαρμοσμένος
Πλάτος: Προσαρμοσμένος Πάχος: Προσαρμοσμένος
Εφαρμογή: Μηχανήματα & Υλικό Όρος: Νέος
Χρήση: δίπλωμα εγγράφου ιστού
Υψηλό φως:

60HRC Paper Machine Blades

,

HSS Paper Cutter Blade

Δίπλωμα μηχανών του προσώπου ιστού επάνω και κατώτατο σημείο baldes

 

Απόδοση εφαρμογής των μηχανικών λεπίδων
1. Υψηλές σκληρότητα και αντοχή
Η σκληρότητα είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό των μηχανικών υλικών λεπίδων. Για τις μηχανικές λεπίδες για να κόψουν τα τσιπ από το κομμάτι προς κατεργασία, η σκληρότητα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από τη σκληρότητα του υλικού κομματιών προς κατεργασία. Η σκληρότητα εξεχουσών θέσεων των μηχανικών λεπίδων που χρησιμοποιούνται για τα τέμνοντα μέταλλα είναι γενικά επάνω από 60HRC. Η αντίσταση γδαρσίματος είναι η δυνατότητα ενός υλικού να επικριθεί η ένδυση. Γενικά, όσο υψηλότερη η σκληρότητα του μηχανικού υλικού λεπίδων, όσο καλύτερη του η αντοχή. Όσο υψηλότερη η σκληρότητα των σκληρών σημείων (καρβίδια, νιτρίδια, κ.λπ.) στη δομή, τόσο μεγαλύτερο ο αριθμός, τόσο μικρότερα τα μόρια, και τόσο πιό ομοιόμορφα η διανομή, όσο καλύτερη η αντοχή. Η αντοχή συσχετίζεται επίσης με τη χημική σύνθεση, τη δύναμη, τη μικροδομή και τη θερμοκρασία της ζώνης τριβής του υλικού. Ο τύπος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εκφράσει την αντοχή του υλικού WR: WR=KICO.5E-0.8H1.43 όπου: όσο υψηλότερη η σκληρότητα υλικής (GPa) και τόσο υψηλότερης η σκληρότητα, τόσο καλύτερη η αντοχή.
2. Ικανοποιητικές δύναμη και ανθεκτικότητα
Για η μηχανική λεπίδα λειτουργώ κάτω από την υψηλή πίεση και υπό τους όρους αντίκτυπου και δόνησης που εμφανίζονται συχνά κατά τη διάρκεια της τέμνουσας διαδικασίας χωρίς τη σμίλευση και σπάσιμο, το μηχανικό υλικό λεπίδων πρέπει να έχει την ικανοποιητικές δύναμη και την ανθεκτικότητα.
3. Υψηλή αντίσταση θερμότητας (θερμική σταθερότητα)
Η αντίσταση θερμότητας είναι ο κύριος δείκτης για να μετρήσει την τέμνουσα απόδοση των μηχανικών υλικών λεπίδων. Αναφέρεται στην απόδοση των μηχανικών υλικών λεπίδων για να διατηρήσει μια ορισμένες σκληρότητα, μια αντοχή, μια δύναμη και μια ανθεκτικότητα υπό τους υψηλής θερμοκρασίας όρους.
Το υλικό της μηχανικής λεπίδας πρέπει επίσης να έχει τη δυνατότητα να αντισταθεί στην οξείδωση στις υψηλές θερμοκρασίες και την καλή αντίσταση στην προσκόλληση και η διάχυση, δηλ., το υλικό πρέπει να είναι καλής χημικής σταθερότητας.
4. Καλές θερμικές σωματικές ιδιότητες και αντίσταση θερμικού κλονισμού
Όσο καλύτερη η θερμική αγωγιμότητα του μηχανικού υλικού λεπίδων, τόσο ευκολότερη η τέμνουσα θερμότητα διαλύεται από την τέμνουσα ζώνη, η οποία είναι χρήσιμη να μειώσει την τέμνουσα θερμοκρασία.
Όταν η μηχανική λεπίδα κόβεται περιοδικά ή όταν χρησιμοποιείται το τέμνον ρευστό, υποβάλλεται συχνά σε έναν μεγάλο θερμικό κλονισμό (οι αλλαγές θερμοκρασίας δραστικά). Επομένως, μια ρωγμή μπορεί να εμφανιστεί μέσα στη μηχανική λεπίδα και να προκαλέσει το σπάσιμο. Η δυνατότητα του μηχανικού υλικού λεπίδων να επικριθεί ο θερμικός κλονισμός μπορεί μόνο να εκφραστεί από το συντελεστή θερμικού κλονισμού, και ο καθορισμός του Ρ είναι: Ρ = στο αβ (1-u) /Ea
Στον τύπο: Εισάγετε ένα προς ένα τη θερμική αγωγιμότητα
εκτατή δύναμη αβ ένα προς ένα
Αναλογία της Ning Baisong
Ε ένας-ένα ελαστικός συντελεστής
α-συντελεστής της θερμικής επέκτασης.
Μεγάλη θερμική αγωγιμότητα, εύκολη να διαλύσει τη θερμότητα, να μειώσει την κλίση θερμοκρασίας στην επιφάνεια της μηχανικής λεπίδας ο μικρός συντελεστής θερμικής επέκτασης, μπορεί να μειώσει τη θερμική παραμόρφωση ο μικρός ελαστικός συντελεστής, μπορεί να μειώσει το μέγεθος της εναλλασσόμενης πίεσης λόγω της θερμικής παραμόρφωσης είναι συμβάλλων στην υλική βελτιωμένη αντίσταση απόδοση θερμικού κλονισμού. Για το μηχανικό υλικό λεπίδων με την καλή αντίσταση θερμικού κλονισμού, το τέμνον ρευστό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κοπή.
5. Καλή εκτέλεση διαδικασίας
Προκειμένου να διευκολυνθεί η κατασκευή των μηχανικών λεπίδων, τα μηχανικά υλικά λεπίδων απαιτούνται για να έχουν την καλή εκτέλεση διαδικασίας, όπως η απόδοση σφυρηλατημένων κομματιών, η απόδοση θερμικής επεξεργασίας, η υψηλής θερμοκρασίας πλαστική απόδοση παραμόρφωσης, η απόδοση επεξεργασίας λείανσης, κ.λπ.
6.
Η οικονομική αποδοτικότητα είναι ένας από τους σημαντικούς δείκτες των μηχανικών υλικών λεπίδων. Αν και το κόστος των υψηλής ποιότητας μηχανικών υλικών λεπίδων είναι υψηλό για ένα μονό κομμάτι της μηχανικής λεπίδας, το κόστος που διατίθεται σε κάθε μέρος δεν οφείλεται απαραιτήτως υψηλός στη μακριά ζωή υπηρεσιών του. Επομένως, είναι απαραίτητο να εξεταστεί περιεκτικά η οικονομική επίδρασή του κατά το επιλογή των μηχανικών υλικών λεπίδων

 

Στοιχεία επικοινωνίας
POLARIS PULP AND PAPER MAKING PARTS CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)