Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΛεπίδα τεμνουσών μηχανών εγγράφου

Διπλή πλευρά που σκίζει τη λεπίδα τεμνουσών μηχανών εγγράφου HSS

Είμαι Online Chat Now

Διπλή πλευρά που σκίζει τη λεπίδα τεμνουσών μηχανών εγγράφου HSS

Double Side Slitting HSS Paper Cutting Machine Blade
Double Side Slitting HSS Paper Cutting Machine Blade Double Side Slitting HSS Paper Cutting Machine Blade Double Side Slitting HSS Paper Cutting Machine Blade Double Side Slitting HSS Paper Cutting Machine Blade Double Side Slitting HSS Paper Cutting Machine Blade

Μεγάλες Εικόνας :  Διπλή πλευρά που σκίζει τη λεπίδα τεμνουσών μηχανών εγγράφου HSS

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: POLARIS
Πιστοποίηση: CHINA LIGHT INDUSTRY STANDARD
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμοσμένος

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: STANDARAD ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ
Χρόνος παράδοσης: 3-5 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: HSS/SKD11 μορφή: Κύκλος επίπεδος
Μέγεθος: Σαν απαιτήσεις Εφαρμογή: κοπή σωλήνα χαρτιού
Υλικό συσκευασίας: Woodcase Όρος: Νέος
Υψηλό φως:

HSS Paper Cutting Machine Blade

,

Slitting Paper Cutter Blade

Μηχανή σωλήνων εγγράφου που σκίζει το διπλό δευτερεύοντα σωλήνα μαχαιριών λεπίδων επίπεδο στρογγυλό που τακτοποιεί skd-11/HSS

 

 

Βιομηχανικό υλικό εργαλείων και η επιλογή του: το υλικό εργαλείων αναφέρεται κυρίως στο υλικό του τέμνοντος μέρους του εργαλείου. Η τέμνουσα απόδοση του εργαλείου έχει επιπτώσεις άμεσα στην αποτελεσματικότητα παραγωγής, την ποιότητα επεξεργασίας και το κόστος παραγωγής. Η τέμνουσα απόδοση του εργαλείου εξαρτάται πρώτα από το υλικό του τέμνοντος μέρους αφετέρου, εάν η επιλογή και το σχέδιο της γεωμετρίας και του εργαλείου κτίζουν είναι λογικός.
 
 
1. Βασικές προϋποθέσεις για τα υλικά εργαλείων
Στην τέμνουσα διαδικασία, το τέμνον μέρος του εργαλείου πρέπει όχι μόνο να αντέξει μια μεγάλη τέμνουσα δύναμη, αλλά και να αντισταθεί τον υψηλής θερμοκρασίας που προκαλείται από την παραμόρφωση και την τριβή τσιπ. Για να διατηρήσει την τέμνουσα δυνατότητα του εργαλείου, το εργαλείο πρέπει να έχει την ακόλουθη τέμνουσα απόδοση.
 
 
1. Υψηλές σκληρότητα και αντοχή
Η σκληρότητα του υλικού εργαλείων πρέπει να είναι υψηλότερη από τη σκληρότητα του υλικού κομματιών προς κατεργασία. Πρέπει να είναι επάνω από HRC60 στη θερμοκρασία δωματίου. Κατά γενική ομολογία, όσο υψηλότερη η σκληρότητα του υλικού εργαλείων, τόσο καλύτερη η αντοχή.
 
 
2. Ικανοποιητικές δύναμη και ανθεκτικότητα
Το τέμνον μέρος του εργαλείου πρέπει να αντέξει πολλή τέμνουσα δύναμη και τη δύναμη αντίκτυπου. Επομένως, το υλικό εργαλείων πρέπει να έχει την ικανοποιητικές δύναμη και την ανθεκτικότητα.
 
 
3. Καλή αντίσταση θερμότητας και θερμική αγωγιμότητα
Η αντίσταση θερμότητας των υλικών μέσων εργαλείων ότι μπορεί ακόμα να διατηρήσει τη σκληρότητα και τη δύναμή του στις υψηλές θερμοκρασίες. Όσο καλύτερη η αντίσταση θερμότητας, τόσο ισχυρότερη η δυνατότητα του υλικού εργαλείων να επικριθεί η πλαστικές παραμόρφωση και η αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες. Όσο καλύτερη η θερμική αγωγιμότητα του υλικού εργαλείων, τόσο ευκολότερη η θερμότητα που παράγεται κατά τη διάρκεια της κοπής διευθύνεται έξω, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας τη θερμοκρασία του τέμνοντος μέρους και μειώνοντας την ένδυση εργαλείων.
 
 
4. Καλή εργασία
Προκειμένου να διευκολυνθεί η κατασκευή, το υλικό εργαλείων απαιτείται για να έχει την καλή κατασκευασιμότητα. Συμπεριλαμβανομένου του καυτού workability (thermoplasticity, ιδιότητα συγκόλλησης, hardenability) και του μηχανικού workability.
 
 
5. Καλή οικονομία
 
 
2. Κοινά υλικά εργαλείων
Υπάρχουν πολλοί τύποι υλικών εργαλείων. Οι συνήθως χρησιμοποιημένοι χάλυβες εργαλείων περιλαμβάνουν: ο χάλυβας εργαλείων άνθρακα, ο χάλυβας εργαλείων κραμάτων και ο μεγάλος χάλυβας, τσιμεντάρισαν το καρβίδιο, την κεραμική, το διαμάντι και το κυβικό νιτρίδιο βορίου.
Ο χάλυβας εργαλείων άνθρακα και ο χάλυβας εργαλείων κραμάτων είναι μόνο κατάλληλοι για τα εργαλεία χεριών λόγω της φτωχής αντίστασης θερμότητάς τους.
Η κεραμική, τα διαμάντια, και το κυβικό νιτρίδιο βορίου χρησιμοποιούνται μόνο σε μια σχετικά μικρή σειρά λόγω της εφθραυστότητας, του φτωχού manufacturability, και των υψηλών τιμών.
Τα ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένα υλικά εργαλείων είναι μεγάλος χάλυβας και τσιμενταρισμένο καρβίδιο.
 
 
1. Χάλυβας υψηλής ταχύτητας
Είναι ένας χάλυβας εργαλείων υψηλός-κραμάτων με περισσότερα στοιχεία κραμάτων όπως το βολφράμιο, μολυβδαίνιο, χρώμιο, βανάδιο που προστίθεται στο χάλυβα εργαλείων κραμάτων. Έχει την υψηλής αντοχής, αντίσταση ανθεκτικότητας και θερμότητας, και είναι αυτήν την περίοδο το ευρύτατα χρησιμοποιημένο υλικό εργαλείων. Επειδή είναι εύκολο να αποκτηθεί μια αιχμηρή άκρη κατά τον ακόνισμα, καλείται επίσης «μπροστινό χάλυβα».
Σύμφωνα με τις διαφορετικές χρήσεις, ο χάλυβας υψηλής ταχύτητας μπορεί να διαιρεθεί σε συνηθισμένο χάλυβα υψηλής ταχύτητας και χάλυβα υψηλής ταχύτητας υψηλής επίδοσης.
 
 
1) Συνηθισμένος μεγάλος χάλυβας συνηθισμένος μεγάλος χάλυβας έχει μια ορισμένη σκληρότητα (62 ~ 67 HRC) και την αντοχή, υψηλής αντοχής και την ανθεκτικότητα, η ταχύτητα κοπής όταν ο τέμνων χάλυβας δεν είναι γενικά υψηλότερος από 50 ~ 60m/min, μη κατάλληλα για τη μεγάλη κοπή και κοπή των σκληρών υλικών. Οι κοινοί βαθμοί είναι W18Cr4V, W6Mo5Cr4V2.
 
 
2) Η υψηλής απόδοσης μεγάλος χάλυβας αύξηση το περιεχόμενο του άνθρακα και βανάδιο στο συνηθισμένο μεγάλο χάλυβα ή προσθέτει μερικά άλλα στοιχεία κραμάτων για να λάβει νέοι βαθμός χάλυβα με την υψηλότερη αντίσταση θερμότητας και την αντοχή. Αλλά η γενική εκτέλεση αυτός ο τύπος χάλυβα δεν είναι τόσο καλή όσο και το συνηθισμένο μεγάλο χάλυβα. Οι συνήθως χρησιμοποιημένοι βαθμοί είναι 9W18Cr4V, 9W6Mo5Cr4V2, W6Mo5Cr4V3, κ.λπ.
 
 
2. Τσιμενταρισμένο καρβίδιο
 
Το τσιμενταρισμένο καρβίδιο είναι ένα προϊόν μεταλλουργίας σκονών που συμπυκνώνεται από τα καρβίδια με την υψηλά σκληρότητα και το σημείο τήξης, που συμπυκνώνονται με το κοβάλτιο, Mo, Νι ως σύνδεσμο. Η κανονική σκληρότητα θερμοκρασίας της μπορεί να φθάσει σε 78~82 HRC, μπορεί να αντισταθεί υψηλής θερμοκρασίας 850~1000℃, η τέμνουσα ταχύτητα μπορεί να είναι 4~10 φορές υψηλότερη από το χάλυβα υψηλής ταχύτητας. Εντούτοις, η ανθεκτικότητα αντίκτυπου και η κάμψης δύναμή της είναι πολύ χειρότερες από το μεγάλο χάλυβα, έτσι σπάνια κάνω σε ένα μονολιθικό εργαλείο. Σε πραγματική χρήση, η τσιμενταρισμένη λεπίδα καρβιδίου καθορίζεται συχνά στο σώμα λεπίδων με την ένωση ή τη μηχανική στερέωση.
Το τσιμενταρισμένο καρβίδιο που παράγεται αυτήν την περίοδο στη χώρα μου διαιρείται κυρίως σε τρεις κατηγορίες:
 
 
1) Κατηγορία Κ (YG)
Δηλαδή κοβάλτιο βολφραμίου, που αποτελείται από το καρβίδιο βολφραμίου και το κοβάλτιο. Αυτό το είδος τσιμενταρισμένου καρβιδίου έχει την καλή ανθεκτικότητα, αλλά τη φτωχές σκληρότητα και την αντοχή, και είναι κατάλληλο για τα εύθραυστα υλικά όπως ο χυτοσίδηρος και ο χαλκός. Οι συνήθως χρησιμοποιημένοι βαθμοί είναι: YG8, YG6, YG3, και τα εργαλεία που κάνουν είναι κατάλληλα για το χοντροδούλεμα, την ημι-λήξη και τη λήξη. Ο αριθμός δείχνει το ποσοστό της περιεκτικότητας σε κοβάλτιο. YG6 περιέχει τη Co. 6%. Το περισσότερο κοβάλτιο, όσο καλύτερη η ανθεκτικότητα.
 
 
2) Κατηγορία Π (YT)
Αυτό είναι τιτάνιο κοβαλτίου βολφραμίου, το οποίο αποτελείται από το καρβίδιο βολφραμίου, το καρβίδιο τιτανίου και το κοβάλτιο. Αυτό το είδος τσιμενταρισμένου καρβιδίου έχει την καλή αντίσταση θερμότητας και την αντοχή, αλλά τη φτωχή αντίσταση αντίκτυπου και είναι κατάλληλο για τα σκληρά υλικά επεξεργασίας όπως ο χάλυβας. Οι συνήθως χρησιμοποιημένοι βαθμοί είναι: YT5, YT15, YT30, κ.λπ., όπου οι αριθμοί δείχνουν το ποσοστό του περιεχομένου καρβιδίου τιτανίου, όσο υψηλότερου το περιεχόμενο του καρβιδίου τιτανίου, τόσο καλύτερης η αντοχή και τόσο χαμηλότερης η ανθεκτικότητα. Αυτοί οι τρεις βαθμοί εργαλείων καρβιδίου είναι κατάλληλοι για το χοντροδούλεμα, την ημι-λήξη και τη λήξη.
 
 
3) Τύπος Μ (YW)
Αυτό είναι νιόβιο τανταλίου τιτανίου κοβαλτίου βολφραμίου. Αποτελείται από ένα σπάνιο καρβίδιο μετάλλων μικρού ποσού (TAC ή NbC) που προστίθεται στο τσιμενταρισμένο τιτάνιο καρβίδιο κοβαλτίου βολφραμίου. Έχει τα πλεονεκτήματα των πρώτων δύο τύπων τσιμενταρισμένων καρβιδίων. Τα εργαλεία που γίνονται υλικά με το μπορούν να επεξεργαστούν και τα εύθραυστα υλικά και τα σκληρά. Συγχρόνως, μπορεί επίσης να επεξεργαστεί τα δύσκολα υλικά όπως τα υψηλής θερμοκρασίας κράματα, τα ανθεκτικοί στη θερμότητα κράματα και ο χυτοσίδηρος κραμάτων. Οι συνήθως χρησιμοποιημένοι βαθμοί είναι YW1, YW2.
3. Εισαγωγή σε άλλα υλικά εργαλείων
 
 
1. Ντυμένο καρβίδιο
Αυτό το υλικό ντύνεται στο σκληρό υπόστρωμα κραμάτων με το καλό υπόστρωμα χάλυβα ανθεκτικότητας και δύναμης ή υψηλής ταχύτητας με τη μέθοδο του (CVD) απόθεσης χημικού ατμού ή τη φυσική μέθοδο του (PVD) απόθεσης ατμού. Το υλικό εργαλείων έλαβε από τις εξαιρετικά υψηλές πυρίμαχες ενώσεις μετάλλων. Μ' αυτό τον τρόπο, ο κόπτης έχει και τη δύναμη και την ανθεκτικότητα του υλικού μητρών και την υψηλή αντοχή. Τα κοινά υλικά επιστρώματος είναι σπασμός, κασσίτερος, Al2O3, ο σπασμός κ.λπ. έχει την καλές ανθεκτικότητα και την αντοχή Ο κασσίτερος έχει την καλή αντίσταση στην οξείδωση και την προσκόλληση Al2O3 έχει την καλή αντίσταση θερμότητας. Το υλικό επιστρώματος μπορεί να επιλεχτεί σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες κατά τη διάρκεια της χρήσης.
 
 
2. Κεραμικός
Το κύριο συστατικό είναι Al2O3, η σκληρότητα λεπίδων μπορεί να φθάσει σε 78 HRC ή περισσότεροι, μπορούν να αντισταθούν τις υψηλές θερμοκρασίες 1200 ~ 1450 ℃, έτσι μπορεί να αντισταθεί τις υψηλότερες τέμνουσες ταχύτητες. Αλλά η κάμπτοντας δύναμη είναι χαμηλή, η ανθεκτικότητα αντίκτυπου είναι φτωχή, και είναι εύκολο να πέσει. Κυρίως χρησιμοποιημένος για τη λήξη του χάλυβα, του χυτοσιδήρου, των υψηλών υλικών σκληρότητας και των μερών υψηλής ακρίβειας.
 
 
3. Διαμάντι
Υπάρχουν δύο είδη διαμαντιών, προκαλούμενος από τον άνθρωπο και φυσικός. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τα τέμνοντα εργαλεία είναι συνήθως προκαλούμενα από τον άνθρωπο διαμάντια, η των οποίων σκληρότητα είναι εξαιρετικά υψηλή, μέχρι 10.000 HV (το τσιμενταρισμένο καρβίδιο είναι μόνο 1300 ~ 1800 HV). Της η αντοχή είναι 80 έως 120 φορές αυτή του τσιμενταρισμένου καρβιδίου. Αλλά η άκρη είναι φτωχή, και έχει μια μεγάλη συγγένεια για τα οικογενειακά υλικά σιδήρου. Επομένως, δεν είναι γενικά κατάλληλο για τα σιδηρούχα μέταλλα, που χρησιμοποιούνται κυρίως για μεγάλη τελειώνω των σκληρών κραμάτων, των πλαστικών ίνας υάλου, του σκληρού λάστιχου, του γραφίτη, της κεραμικής, των μη σιδηρούχων μετάλλων και άλλων υλικών.
 
 
4. Νιτρίδιο βορίου (CNB)
Αυτό είναι ένα συνθετικό έξοχος-σκληρό υλικό εργαλείων, η σκληρότητά της μπορεί να φθάσει σε 7300 ~ 9000HV, δεύτερο μόνο στη σκληρότητα του διαμαντιού. Εντούτοις, έχει την καλή θερμική σταθερότητα, μπορεί να αντισταθεί υψηλής θερμοκρασίας 1300~1500℃, και έχει λίγη συγγένεια με τα υλικά ομάδας σιδήρου. Αλλά η δύναμη είναι χαμηλή και η ιδιότητα συγκόλλησης είναι φτωχή. Αυτή τη στιγμή, χρησιμοποιείται κυρίως για τον επεξεργασία χάλυβα, τον κατεψυγμένο χυτοσίδηρο, τα υψηλής θερμοκρασίας κράματα και μερικά υλικά δύσκολος--μηχανών.
 
 
Η επιλογή των υλικών εργαλείων πρέπει να θεωρηθεί περιεκτικά από την άποψη της απόδοσης, της απόδοσης διαδικασίας, της τιμής και άλλων παραγόντων, ώστε να γίνουν οι λογικές επιλογές. Παραδείγματος χάριν, όταν ο γυρίζοντας χάλυβας 45 και τα ελεύθερα κενά εργαλείων σφυρηλατημένων κομματιών, λόγω της ανώμαλης επιφάνειας των κλιμάκων κομματιών προς κατεργασία και οξειδίων, η δύναμη αντίκτυπου κατά τη διάρκεια της κοπής είναι μεγάλοι, και ο τύπος Κ (τύπος κοβαλτίου βολφραμίου) με την καλή ανθεκτικότητα είναι καλύτερος από τον τύπο Π (τύπος τιτανίου κοβαλτίου βολφραμίου) ευνοϊκό. Ένα άλλο το παράδειγμα είναι η χρήση YT κατά στροφή των κοντύτερων νημάτων χάλυβα. Εντούτοις, επειδή το εργαλείο στροφής υπόκειται στον αντίκτυπο στο τέμνον σημείο του κομματιού προς κατεργασία, είναι εύκολο να πηδήσει, έτσι είναι γενικά συμφέρον να χρησιμοποιηθεί YG. Αν και η θερμική ακαμψία της δεν είναι τόσο καλή όσο YT, αλλά το κομμάτι προς κατεργασία είναι κοντό, ο διασκεδασμός θερμότητας είναι εύκολος, και η θερμική ακαμψία δεν είναι η κύρια αντίφαση.
 
Διπλή πλευρά που σκίζει τη λεπίδα τεμνουσών μηχανών εγγράφου HSS 0Διπλή πλευρά που σκίζει τη λεπίδα τεμνουσών μηχανών εγγράφου HSS 1Διπλή πλευρά που σκίζει τη λεπίδα τεμνουσών μηχανών εγγράφου HSS 2Διπλή πλευρά που σκίζει τη λεπίδα τεμνουσών μηχανών εγγράφου HSS 3

Στοιχεία επικοινωνίας
POLARIS PULP AND PAPER MAKING PARTS CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)