Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΡόλοι μηχανών εγγράφου

Καλυμμένος κενός ρόλος Τύπου ανοξείδωτου 50KN/M λάστιχο

Είμαι Online Chat Now

Καλυμμένος κενός ρόλος Τύπου ανοξείδωτου 50KN/M λάστιχο

50KN/M Stainless Steel Rubber Covered Vacuum Press Roll
50KN/M Stainless Steel Rubber Covered Vacuum Press Roll 50KN/M Stainless Steel Rubber Covered Vacuum Press Roll 50KN/M Stainless Steel Rubber Covered Vacuum Press Roll 50KN/M Stainless Steel Rubber Covered Vacuum Press Roll 50KN/M Stainless Steel Rubber Covered Vacuum Press Roll 50KN/M Stainless Steel Rubber Covered Vacuum Press Roll

Μεγάλες Εικόνας :  Καλυμμένος κενός ρόλος Τύπου ανοξείδωτου 50KN/M λάστιχο

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Polaris
Πιστοποίηση: Standard Export Package
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμοσμένος

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1SET
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 2 μήνες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: Ανοξείδωτο Υλικό καλυμμένο με επιφάνεια: Λάστιχο
Μέγεθος: Προσαρμοσμένος Κενό: ναι
Χρώμα: Πράσινος Ρουλεμάν: Προσαρμοσμένος
Υψηλό φως:

Rubber Covered Vacuum Press Roll

,

50KN/M Vacuum Press Roll

,

4.5mm Hole Vacuum Press Roll

Καλυμμένος κενός ρόλος Τύπου ανοξείδωτου λάστιχο για το έγγραφο υψηλής ταχύτητας που κατασκευάζει τη μηχανή

 

Οι κενοί ρόλοι Τύπου χρησιμοποιούνται συνήθως στις μηχανές εγγράφου μέσων και υψηλής ταχύτητας. Ο ανώτερος πιέζοντας κύλινδρος του κενού πιέζοντας κυλίνδρου είναι ένας κύλινδρος πετρών, και ο χαμηλότερος πιέζοντας κύλινδρος είναι ένας κενός πιέζοντας κύλινδρος. Ο κενός ρόλος Τύπου βρίσκεται στη ζώνη τέσσερις-ρόλων τρεις-NIP της μηχανής εγγράφου. Η δομή της είναι βασικά η ίδια με αυτήν του κενού ρόλου και του ρόλου αναρρόφησης. Το κοχύλι ρόλων αποτελείται από το χαλκό ή το ανοξείδωτο. Το πάχος του κοχυλιού ρόλων καθορίζεται από την απαραίτητες ακαμψία και τη δύναμη. Άλλες παράμετροι εργασίας της μηχανής εγγράφου, όπως η ταχύτητα οχημάτων και ο κενός βαθμός, παραμένουν αμετάβλητες. Όσο παχύτερο το κοχύλι ρόλων, τόσο μικρότερη η ικανότητα αφυδάτωσης. Στη μεγάλη κατασκευή χάρτου, αφότου απορροφιέται έξω η υγρασία του γενικού και υγρού εγγράφου, περνά μέσω των eyeholes στον κύλινδρο, και έπειτα των περασμάτων μέσω της κενής περιοχής αναρρόφησης σχεδόν πρίν φθάνει στην κενή αίθουσα, και έπειτα ρίχνεται στον άσπρο δίσκο νερού από φυγοκεντρική δύναμη του κυλίνδρου. Η λειτουργία της κενής αίθουσας είναι μόνο να απορροφήσει τον αέρα στις τρύπες κοχυλιών. Όσο παχύτερο το κοχύλι ρόλων, ο περισσότερος όγκος αέρα απορροφιέται. Επομένως, η χρήση του υψηλής αντοχής μετάλλου για να κάνει έναν κενό ρόλο Τύπου με ένα λεπτό κοχύλι ρόλων είναι ευεργετική να βελτιώσει την αποδοτικότητα της αφυδάτωσης Τύπου.

Ο κενός ρόλος Τύπου μπορεί να αφαιρέσει περισσότερο νερό από το υγρό έγγραφο. Έναντι του συνηθισμένου Τύπου, μπορεί να βελτιώσει την ξηρότητα του εγγράφου. Ο Ιστός εγγράφου είναι επίσης λιγότερο συντριμμένος. Η αφυδάτωση είναι πιό ομοιόμορφη κατά μήκος του πλάτους του εμβλήματος. Αισθητό είναι σταθερότερο και καλό. θέση. Εντούτοις, ο κενός ρόλος Τύπου έχει επίσης τις ανεπάρκειές του. Παραδείγματος χάριν, η δύναμη του σώματος ρόλων αποδυναμώνεται, η δομή γίνεται περίπλοκη, η κατανάλωση ισχύος αυξάνεται λόγω της ανάγκης να σκουπίσει με ηλεκτρική σκούπα, και η ηχορρύπανση παράγεται, και τα σημάδια τρυπών μπορούν να εμφανιστούν στην επιφάνεια μερικών τύπων εγγράφου.

Τα ρουλεμάν που χρησιμοποιούνται στη μετάδοση των κενών ρόλων Τύπου είναι γενικά σφαιρικά ρουλεμάν κυλίνδρων διπλός-σειρών, τα οποία άμεσα αντιστοιχούνται τον άξονα μετά από το καυτό μοντάρισμα. Σύμφωνα με την ανάλυση εμφάνισης των διάφορων όρων ένδυσης, οι ακόλουθοι λόγοι για την ένδυση συνοψίζονται:

(1) η φέρουσα θέση του ρόλου Τύπου έχει μια υψηλή θερμοκρασία εργασίας. Στην κανονικές παραγωγή και λειτουργία, το ρουλεμάν είναι σε ένα σφραγισμένο περιβάλλον και η κανονική λειτουργούσα θερμοκρασία είναι σχετικά υψηλή. Κάθε συστατικό του ρουλεμάν θα θερμαθεί και θα επεκταθεί, διευκολύνοντας τα υλικά να εισβάλουν και να εμμείνουν, να αναγκάσει τα κυλώντας στοιχεία του ρουλεμάν για να τρέξει την αύξηση στην αντίσταση προκαλεί τα μικρά κοιλώματα ή την κοίλωμα-όπως αποφλοίωση στην επιφάνεια των κυλώντας στοιχείων, και το ξεφλουδισμένο μέταλλο θα εμμείνει στην επιφάνεια raceway και θα αναγκάσει την επιφάνεια raceway για να είναι τραχιά.

(2) όταν ο κενός κύλινδρος Τύπου απορροφά την υγρασία του εγγράφου, η υγρασία είναι μεγάλη, και η καταβρεγμένη ίνα εγγράφου κατά τη διάρκεια της παραγωγής της φτωχής σφράγισης θα εισβάλει στο ρουλεμάν και δεν μπορεί να αφαιρεθεί. Η είσοδος μέσα σε τη σφαίρα θα μειώσει την επίδραση λίπανσης του ρουλεμάν και θα αυξήσει την τρέχοντας αντίσταση του κυλίνδρου για να τρίψει το εσωτερικό δαχτυλίδι. , Έτσι ώστε το εσωτερικό δαχτυλίδι θερμαίνεται για να επεκταθεί και υπάρχει ένα χάσμα, που προκαλεί την ένδυση.

(3) λόγω της μακροπρόθεσμης λειτουργίας του εξοπλισμού, τα ρουλεμάν και οι φέρουσες θέσεις έχουν έναν ορισμένο βαθμό παραμόρφωσης κούρασης λόγω των χαρακτηριστικών το ίδιο του μετάλλου. Η παρέμβαση του εσωτερικού δαχτυλιδιού ρουλεμάν κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης δεν μπορεί να εγγυηθεί, και η δύναμη προ-σκλήρυνσης είναι ανεπαρκής, με συνέπεια τη σχετική περιστροφή του εσωτερικού δαχτυλιδιού ρουλεμάν. Προκαλέστε τη φέρουσα θέση να φορέσει.

 

Το πλάτος της κενής αίθουσας του κενού ρόλου Τύπου είναι στενότερο, συνήθως 100, και η διάμετρος των μικρών τρυπών στην επιφάνεια του κενού ρόλου Τύπου είναι περίπου 4.5mm.

Το ανοίγοντας ποσοστό της κενής επιφάνειας ρόλων Τύπου είναι σχετικά χαμηλό, γενικά 15%~25%. Η επιφάνεια του κενού κυλίνδρου συμπιέσεων πρέπει να είναι επενδεδυμένη με καουτσούκ, και το πάχος του λαστιχένιου στρώματος είναι 20~. Το κοχύλι του κενού ρόλου αποτελείται από το χαλκό ή το ανοξείδωτο κασσίτερου από τη φυγοκεντρική ρίψη. Η πίεση γραμμών του εξοπλισμού θα ποικίλει σύμφωνα με την υγρασία του υγρού εγγράφου, του ποσοτικού και του τύπου του εγγράφου, της δύναμης του κοχυλιού ρόλων, κ.λπ., γενικά 20~50KN/m.

 

Ο κενός ρόλος Τύπου μπορεί να αφαιρέσει περισσότερο νερό από το υγρό έγγραφο, που θα αυξήσει την ξηρότητα του εγγράφου έναντι του συνηθισμένου Τύπου, ο Ιστός εγγράφου είναι επίσης λιγότερο συντριμμένος, η αφυδάτωση κατά μήκος του πλάτους του εμβλήματος είναι πιό ομοιόμορφη, και αισθητό μπορεί να είναι διατηρημένος σταύλος και καλή συνθήκη.

Το σχεδιάγραμμα του γενικού κενού ρόλου Τύπου και του βοηθητικού εξοπλισμού του είναι παρόμοιο με αυτό του γενικού Τύπου. Η εκκεντρική κατεύθυνση του κενού Τύπου είναι απέναντι από αυτόν του γενικού Τύπου, δηλ., ο ανώτερος ρόλος Τύπου αντισταθμίζεται από το χαμηλότερο ρόλο κατά 5060mm στην κατεύθυνση παραγωγής εγγράφου. Προκειμένου να αφαιρεθεί η υγρασία στο NIP, ο λιμένας αναρρόφησης του κενού κιβωτίου στον κενό ρόλο πρέπει να αντιμετωπίσει την πλευρά τροφών εγγράφου του NIP. Αυτό είναι ο μόνος τρόπος να γίνει η αισθητή και υγρή επαφή Ιστού εγγράφου ο κενός ρόλος πρώτος για να επιτύχει τη σφράγιση επηρεάζει στην αναρρόφηση το άνοιγμα του κενού κιβωτίου. Αυτό μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει τον εξωτερικό αέρα από να εισαγάγει το κενό σύστημα σε κάποιο βαθμό. Για το λόγο αυτό, το κάλυμμα εισάγει γενικά το NIP σε μια προς τα κάτω οριζόντια κατεύθυνση, και αφήνει έπειτα το NIP σε μια προς τα κάτω οριζόντια κατεύθυνση, η οποία είναι το αποκαλούμενο χαμηλός--χαμηλότατο σημείο έξω

 

Καλυμμένος κενός ρόλος Τύπου ανοξείδωτου 50KN/M λάστιχο 0Καλυμμένος κενός ρόλος Τύπου ανοξείδωτου 50KN/M λάστιχο 1Καλυμμένος κενός ρόλος Τύπου ανοξείδωτου 50KN/M λάστιχο 2Καλυμμένος κενός ρόλος Τύπου ανοξείδωτου 50KN/M λάστιχο 3Καλυμμένος κενός ρόλος Τύπου ανοξείδωτου 50KN/M λάστιχο 4

Στοιχεία επικοινωνίας
POLARIS PULP AND PAPER MAKING PARTS CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα