Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜηχανή αφαίρεσης σκουριάς

Διαλογέας απορριμάτων διάθεσης 10T/D 22kw σκουριάς ανοξείδωτου

Είμαι Online Chat Now

Διαλογέας απορριμάτων διάθεσης 10T/D 22kw σκουριάς ανοξείδωτου

Stainless Steel Slag Disposal 10T/D 22kw Reject Sorter
Stainless Steel Slag Disposal 10T/D 22kw Reject Sorter Stainless Steel Slag Disposal 10T/D 22kw Reject Sorter Stainless Steel Slag Disposal 10T/D 22kw Reject Sorter Stainless Steel Slag Disposal 10T/D 22kw Reject Sorter

Μεγάλες Εικόνας :  Διαλογέας απορριμάτων διάθεσης 10T/D 22kw σκουριάς ανοξείδωτου

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: POLARIS
Πιστοποίηση: CHINA LIGHT INDUSTRY STANDARD
Αριθμό μοντέλου: 280MM

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Συσκευασία λεπτομέρειες: STANDARAD ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 30sets το μήνα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Ικανότητα: 10-20T/D Διάμετρος περιστροφικών τυμπάνων: Φ280mm
Πάχος τοίχων περιστροφικών τυμπάνων: δ4mm Μέγεθος τρυπών κόσκινων: Φ3mm
Μηχανή: 22kw Υλικό: ολόκληρο ανοξείδωτο
Χρήση: Χονδροειδής καθαρισμός πολτού
Υψηλό φως:

22kw Reject Sorter

,

10T/D Reject Sorter

,

Slag Disposal Reject Sorter

Ολόκληρη η μηχανή Sortor απορριμάτων ανοξείδωτου για το δεύτερο στάδιο του χονδροειδούς καθαρισμού πολτού κατά την προετοιμασία αποθεμάτων

 

1. Εισαγωγή

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα: Αυτή η μηχανή χρησιμοποιείται κυρίως για την επεξεργασία των εντοιχιζόμενων τμημάτων στο τμήμα διαλογής του συστήματος άχρηστων χαρτιών. Η εισερχόμενη συγκέντρωση πολτού είναι περίπου 1-3%, και η συγκέντρωση σκουριάς μπορεί να φθάσει σε 20%. Η αποδοτικότητα επεξεργασίας είναι υψηλή, το ποσοστό διατήρησης ινών είναι υψηλό, και το ποσοστό αποκατάστασης μπορεί να φθάσει σε 80. % Ή περισσότεροι μόνο η κανονική λειτουργία πίεσης απαιτείται, και είναι μια κλειστή λειτουργία για να αποφύγει το ράντισμα ρύπου, εκτός από το κόστος της διάθεσης σκουριάς, και γρήγορη μακροπρόθεσμη αποκατάσταση επένδυσης.

 

2. Κύρια technicals

   
πρότυπο PR1 PR2 PR3
Προδιαγραφή Φ280 Φ380 Φ500
Συνέπεια % πολτού κολπίσκων 1-3.5
συνέπεια % απορρίψεων 15-20
ικανότητα t/d 10-20 20-35 40-70
μηχανή KW 22 37 55

 

3.structure εισαγωγή

1. Το σώμα κυλίνδρων ενώνεται στενά από τα πιάτα χάλυβα, το μέρος σε επαφή με τον πηλό αποτελείται από το ανοξείδωτο, και υπάρχουν οκτώ σωλήνες ψεκασμού νερού και στις δύο πλευρές του σώματος κυλίνδρων.

2. Ο στροφέας είναι μια περιστρεφόμενη ράβδος 32 λεπίδες που καθορίζονται με σε το.

3. Το πιάτο κόσκινων είναι ένας συνδυασμός δύο ημικυκλικών κυλίνδρων κόσκινων με τη διάμετρο Φ2.0-Φ4.5mm, η οποία μπορεί να επιλεχτεί σύμφωνα με τις ανάγκες

 

Ο διαχωριστής σκουριάς χρησιμοποιείται κυρίως για την επεξεργασία των εντοιχιζόμενων τμημάτων στο τμήμα διαλογής του συστήματος άχρηστων χαρτιών. Η εισερχόμενη συγκέντρωση πολτού είναι περίπου 1-3%, και η συγκέντρωση σκουριάς μπορεί να φθάσει σε 20%. Η αποδοτικότητα επεξεργασίας είναι υψηλή, το ποσοστό διατήρησης ινών είναι υψηλό, και το ποσοστό αποκατάστασης μπορεί να φθάσει σε 80. % Ανωτέρω μόνο η κανονική λειτουργία πίεσης απαιτείται, και είναι μια κλειστή λειτουργία για να αποφύγει το ράντισμα ρύπου, εκτός από το κόστος της διάθεσης σκουριάς, και γρήγορη μακροπρόθεσμη αποκατάσταση επένδυσης.
Η πολτοποίηση άχρηστων χαρτιών έχει τις ακαθαρσίες ενός μεγάλου ποσού λόγω της διαφορετικής ποιότητας εγγράφου των άχρηστων χαρτιών. Ο διαχωριστής σκουριάς μπορεί να αφαιρέσει τις ελαφριές ακαθαρσίες και να αποσυνθέσει τις μικρές ταμπλέτες στην ίνα. Δεν είναι εύκολο να εμποδιστεί το πιάτο κόσκινων, και ο χρήστης δεν πρέπει να σταματήσει τη λειτουργία συχνά για τον καθαρισμό.
Ο διαχωριστής σκουριάς λειτουργεί σε μια κλειστή ατμόσφαιρα διά την κανονική πίεση, τη συνεχή απαλλαγή σκουριάς, κανένα απόφραξη και ράντισμα πηλού, καμία δόνηση, θόρυβος, καμία ειδική επίβλεψη, ποσοστό αποκατάστασης ινών περίπου 70%, συγκέντρωση πηλού 1%-2%, απαλλαγή σκουριάς που η συγκέντρωση είναι 15%-20%, το οποίο είναι ευκολότερο να λειτουργήσει και να διατηρήσει από άλλο παρακολουθώντας εξοπλισμό επεξεργασίας πηλού.
Δεύτερον, η δομή και η αρχή του διαχωριστή σκουριάς
Ο ανώτερος - η μισή από τη σκουριά ο διαχωριστής είναι μια αίθουσα δίνης, και ο χαμηλότερος - μισός είναι μια ημικυκλική περιοχή διαλογής.
Ένας μεγάλος περιστρεφόμενος στροφέας εγκαθίσταται μέσα. Ο στροφέας είναι ενωμένος στενά με τις αξονικές σκουπίζοντας λεπίδες και σπειρωειδώς τις διαδοχικά τακτοποιημένες ταξινομώντας λεπίδες. Αφότου εισάγει ο πηλός τον κολπίσκο πηλού, τα ελαφριά κτυπήματα μεγάλων στροφέων, ξύνουν, σχίζουν και ξεφλουδίζουν τα εντοιχιζόμενα τμήματα. Η περιεκτική χρησιμοποίηση της σκουριάς ρίχνεται αρχικά στην αίθουσα δίνης, και διασκορπίζεται έπειτα στην περιοχή διαλογής για να ολοκληρώσει τη διαδικασία χωρισμού των ινών και των ακαθαρσιών. Συγχρόνως, το ακροφύσιο επάνω από το στροφέα ψεκάζει συνεχώς το νερό για να αραιώσει και να διαχωρίσει με εκχύλιση τη σκουριά και να ξεπλύνει το πιάτο στροφέων και κόσκινων. Μετά από την επαναλαμβανόμενη κυκλική ταξινόμηση, οι χωρισμένες καλές ίνες απαλλάσσονται από την έξοδο πολτού κάτω από το πιάτο κόσκινων μετά από να περάσουν μέσω των τρυπών κόσκινων, και τα ξεφλουδισμένα πλαστικά κομμάτια και άλλες ακαθαρσίες πλένονται και απαλλάσσονται από τη χοάνη σκουριάς και απορρίπτονται ως απορρίματα.
3. Ο διαχωριστής απαλλαγής σκουριάς αποτελείται κυρίως από την ανώτερη κάλυψη, το στροφέα, το πιάτο κόσκινων, τη βάση και τη συσκευή μετάδοσης.
1. Η ανώτερη κάλυψη συνδέεται με τη βάση με μια φλάντζα, και η ανώτερη κάλυψη είναι εξοπλισμένη με έναν σωλήνα ψεκασμού νερού και ένα πιάτο οδηγών πηλού.
2. Ο στροφέας είναι ένας κοίλος άξονας με μια ειδική δομή, και 30 κομμάτια μπορούν να καθοριστούν σε τον.
Αντικατεστημένες λεπίδες, και ενωμένος στενά με αξονικώς να κινήσει τις λεπίδες και σπειρωειδώς τα διαδοχικά τακτοποιημένα καθαρίζοντας πιάτα. Η σκουπίζοντας λεπίδα χρησιμοποιείται για να κτυπήσει, να σχίσει και να ξεφλουδίσει τα εντοιχιζόμενα τμήματα, και το σκουπίζοντας πιάτο μπορεί αποτελεσματικά να καθαρίσει το πιάτο κόσκινων και να κρατήσει το πιάτο κόσκινων απελευθερωμένο.
3. Το πιάτο κόσκινων είναι ημικυκλικό και φιαγμένο από ανοξείδωτο. Το πιάτο κόσκινων έχει ποικίλες προδιαγραφές.
Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την τρύπα σύμφωνα με την κατάσταση πρώτης ύλης και τη διαδικασία. Το πιάτο κόσκινων υιοθετεί τη διάτρυση, deburring, της στίλβωσης και του άλλου διαδικασίες για να καλύψει τις τεχνικές απαιτήσεις ομαλού, ομαλές και κανενός πηλού.
4. Η βάση χρησιμοποιείται για να εγκαταστήσει το πιάτο κόσκινων, την ανώτερη κάλυψη, το στροφέα και άλλα συστατικά, και το αγαθό
Οι ροές πολτού μακρυά από την έξοδο πολτού στη βάση, και οι χωρισμένες ελαφριές ακαθαρσίες απαλλάσσονται από την έξοδο σκουριάς στο κατώτατο σημείο της βάσης

 

Διαλογέας απορριμάτων διάθεσης 10T/D 22kw σκουριάς ανοξείδωτου 0Διαλογέας απορριμάτων διάθεσης 10T/D 22kw σκουριάς ανοξείδωτου 1Διαλογέας απορριμάτων διάθεσης 10T/D 22kw σκουριάς ανοξείδωτου 2Διαλογέας απορριμάτων διάθεσης 10T/D 22kw σκουριάς ανοξείδωτου 3

Διαλογέας απορριμάτων διάθεσης 10T/D 22kw σκουριάς ανοξείδωτου 4

Στοιχεία επικοινωνίας
POLARIS PULP AND PAPER MAKING PARTS CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα