Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

POLARIS PULP AND PAPER MAKING PARTS CO.,LTD

Είμαι Online Chat Now

POLARIS PULP AND PAPER MAKING PARTS CO.,LTD

1
POLARIS PULP AND PAPER MAKING PARTS CO.,LTD
Εξωτερικό εργοστασίων worshop

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : POLARIS
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Είμαστε η επιχείρηση που στοχεύει να παρέχει τα υψηλής ποιότητας μέρη μηχανημάτων πολτού και χαρτιού για τους σφαιρικούς μύλους χαρτιού.

 

Η ομάδα εργασίας μας είναι επαγγελματική και πεπειραμένη.

Έχουμε τους επαγγελματικούς μηχανικούς που έχουν ασχοληθεί με την έρευνα και την ανάπτυξη και την παραγωγή των μηχανημάτων εγγράφου για 30 έτη, τους διευθυντές παραγωγής που έχουν διαχειριστεί τον εξοπλισμό και την παραγωγή για 20 έτη στους μύλους εγγράφου, και το προσωπικό εξωτερικού εμπορίου που έχουν εξαγάγει τα μηχανήματα εγγράφου για πολλά χρόνια.


Συνοψίζουμε τα προβλήματα που εμφανίζονται συχνά στην εργασία των μύλων εγγράφου, που συνδυάζεται με τις προηγμένες έννοιες σχεδίου. Παρέχετε τα καταλληλότερα εξαρτήματα εξοπλισμού για τον πελάτη. Συγχρόνως, η πλούσια διοικητική εμπειρία μας μπορεί επίσης να συμβάλει στη σταθερή και συνεχή λειτουργία του εκατομμυρίου εγγράφου σας.

Συνδυασμένοι με πολλά έτη πελάτη που χρησιμοποιούν την εμπειρία, δημιουργήσαμε το εμπορικό σήμα μας POLARIS το έτος 2019.

 

Με την ανάπτυξη του δικτύου, το ποσό πληροφοριών που παίρνουμε είναι όλο και περισσότεροι, αλλά οι διάφορες αγορές αναμιγνύονται επίσης.

Πολλά μέρη απαιτούνται στη βιομηχανία χαρτιού, που μας απαιτεί για να χρησιμοποιήσει μια επαγγελματικότερη προοπτική για να διακρίνει τις αληθινές και ψεύτικες πληροφορίες και την ποιότητα του προϊόντος, και να ξοδεψει περισσότερο χρόνο να επιλέξει έναν καταρτισμένο και εμπιστευμένο προμηθευτή.
Για τους μύλους εγγράφου, τα εξαρτήματα φαίνονται ασήμαντα, αλλά έχουν επιπτώσεις στην παραγωγή και την ποιότητα του μύλου εγγράφου, έτσι η επιλογή των σωστών ποιοτικών εξαρτημάτων μπορεί να επεκτείνει τη ζωή της μηχανής εγγράφου, να μειώσει το χρόνο διακοπής, και αυξάνει έμμεσα τα οικονομικά οφέλη.

 

Εγγυώμαστε ότι τα προϊόντα που παρέχουμε θα καλύψουν απολύτως τις απαιτήσεις μηχανών σας.
Εγγυώμαστε ότι τα προϊόντα μας είναι απολύτως υψηλά - ποιότητα με τη λογική τιμή, και η αγορά σας αξίζει τα χρήματα.
Σε αυτήν την χαοτική αγορά, επιμένουμε στην ύπαρξη το φωτεινότερο αστέρι, POLARIS. και ελπίζουμε να είμαστε ο καλύτερος αξιόπιστος προμηθευτής σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
POLARIS PULP AND PAPER MAKING PARTS CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Mark Zhang

Τηλ.:: 8615565063237

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)